skip to Main Content

ETSIMME TIIMIIMME YRITYSVALMENTAJAA

Valmennustrion toiminta kasvaa ja palvelujemme kysyntä lisääntyy. Tarvitsemme jälleen lisää tekijöitä mukaan. Etsimme nyt energiseen tiimiimme mukaan kokenutta yritysvalmentajaa.

Sinua odottaa mielenkiintoinen ja haastava yritysvalmentajan tehtävä sekä erinomainen mahdollisuus päästä kehittämään työyhteisöjä. Tärkeimpiin tehtäviisi kuuluu työyhteisöjen kehittäminen ja valmentaminen systemaattisen prosessimme mukaisesti sekä asiakkuuksien ja myynnin hoitaminen.

Ketä etsimme

Olet etsimämme henkilö, jos sinun intohimosi on kehittää organisaatioita ja auttaa parantamaan heidän kilpailukykyään henkilöstönsä avulla. Tunnistamme sinut myös siitä, että olet rohkea, ratkaisukeskeinen, positiivinen ja innostava persoona, jolla on halu jatkuvasti kehittyä ja haastaa itseäsi ammatillisesti. Erityisesti toivomme, että sinun vahvuuksia ovat:

  • muutosjohtaminen
  • työyhteisövalmennus
  • liiketoimintaosaaminen
  • ratkaisumyynti

Tehtävänkuvaa räätälöidään sinun osaamisalueiden ja vahvuuksien mukaan.

Mitä tarjoamme

Tarjoamme sinulle innostavan tiimin ja mielenkiintoisia työtehtäviä. Palkkaamme sinut mielellään kokoaikaiseen työsuhteeseen, mutta voimme neuvotella muistakin vaihtoehdoista. Päätoiminta-alueesi on Etelä-Suomi.

Jos, olet etsimämme henkilö, ota yhteyttä

Jos sinä olet etsimämme henkilö, otathan yhteyttä Jaana Turuseen, puh. 040 742 6292 tai [email protected]

Jäämme innolla odottamaan yhteydenottoasi.

Back To Top