skip to Main Content

ONNISTUNUT MUUTOS -SEMINAARI 19.10.2017

Tutkimusten mukaan organisaatiomuutoksista yli 70 % epäonnistuu. Muutoksilla on iso vaikutus organisaation toiminnan kokonaislaatuun ja asiakkaan tyytyväisyyteen. Johdon on tärkeää tunnistaa, miten muutos vaikuttaa työntekijöihin ja heidän toimintakykyyn. Muutoksen aikana kustannukset voivat kasvaa. Esimerkiksi haitallinen vaihtuvuus lisääntyy, sairauspoissaolot kasvavat, tehollinen työaika pienenee ja hukkatyö lisääntyy.

Seminaarissa käymme läpi onnistuneen muutoksen tekijät ja työkaluja muutoksen toteuttamiseen. Lisäksi keskustelemme muutoksen merkityksestä henkilöstölle ja esimiehen roolista muutoksen läpiviemisessa.

Seminaari on tarkoitettu kaikille, mutta erityisesti nykyisille ja tuleville johtajille sekä esimiehille ja HR-asiantuntijoille.

Ajankohta

Seminaari järjestetään 19.10. klo 8.00 – 14.00 Oulussa Hotelli Laplandissa.

Ohjelma

8 – 8.30 Aamupala

8.30 – 10
Mikä on muutos ja miten se vaikuttaa henkilöstöön: Jaana Turunen Valmennustrio
Muutosmatkani: Oulun tuomiokirkkoseurakunta tuomiorovasti Satu Saarinen

10.15 – 11.30
Miten muutos ennakoidaan ja toteutetaan systemaattisesti, roolit muutoksessa: Jaana Turunen
Kempeleen kunnan johtamiskulttuurin muutos: kunnanjohtaja Tuomas Lohi

11.45 – 13
Onnistuneen muutoksen tekijät ja työkalut: Jaana Turunen
Miksi organisaation kehittäminen on tärkeää: Ilmarisen työhyvinvointipäällikkö Tiina Kesti

13 – 14 Lounas ja loppupuheenvuoro

Esiintyjät

Satu Saarinen
Tuomiorovasti
Oulun tuomiokirkkoseurakunta

Satu Saarinen (teologian maisteri ja filosofian tohtori) toimii tällä hetkellä ainoana naispuolisena tuomiorovastina Suomessa. Reippaasti yhteiskunnallisiin asioihin kantaa ottava Satu kertoo muutosmatkastaan tuomiorovastiksi, lasikattojen rikkomisesta sekä mitä perinteisten asetelmien muuttaminen on vaatinut häneltä itseltään ja järjestelmältä.

Tuomas Lohi
Kempleen kunnanjohtaja

Tuomas Lohi (FT / Municipal Manager, Ph.D) on Suomen nuorin historiasta väitellyt tohtori ja Kempeleen nykyinen kunnanjohtaja. Lohella on lähes 15 vuoden kokemus julkisen sektorin johtotehtävistä, viimeiset kymmenen vuotta kunnanjohtajana. Julkisen sektorin toimintaympäristö on uudistunut vahvasti 2000-luvulla ja eritasoiset muutostilanteet ovat olleet Lohen työn arkea läpi uran.

Tiina Kesti
Työhyvinvointipäällikkö
Ilmarinen

Tiina Kesti (PsM, työnohjaaja) toimii Ilmarisen työhyvinvointipäällikkönä Pohjois- Suomessa. Hän valmentaa ja sparraa Ilmarisen asiakkaita mm. esimiestyön kehittämisessä, työkykyjohtamisessa sekä työterveyshuoltoyhteistyössä. Tiinalla on vankka kokemus johtamisen ja työyhteisöjen kehittämisestä sekä konsultoinnista eri toimialoilta.

Jaana Turunen
Yritysvalmentaja, työnohjaaja, työyhteisöjen kehittäjä
Valmennustrio

Jaana Turunen on toiminut yritysvalmentajana ja työyhteisöjen kehittäjänä 16 vuotta. Hänellä on laaja-alainen osaaminen organisaatioiden systemaattisesta kehittämisestä, muutosvalmennuksista sekä johdon ja esimiesten valmennuksista. Jaana on positiivinen ja innostava valmentaja ja puhuja, joka ohjaa työyhteisöjä pitkäjänteisesti menestykseen.

Hinta

Tilaisuuden hinta on 59 € + alv/hlö

Ilmoittautuminen (sitova)

    Back To Top