skip to Main Content

KESTÄVÄÄ KASVUA JA MENESTYSTÄ TYÖHYVINVOINNISTA

Valmennustrio tarjoaa monipuolisia kehittämisohjelmia ja valmennuksia työyhteisöjen kehittämiseen sekä tutkimuksia, joilla mitataan organisaation kehittämistarpeet henkilöstöltä tai asiakkailta. Autamme lisäämään henkilöstön, johdon ja esimiesten välistä vuorovaikutusta ja yhtenäistämään organisaation toimintakulttuuria sekä kehittämään johtamista. Yhdessä parannamme toimintatapoja, tiimityöskentelyä ja henkilöstön työyhteisötaitoja. Tavoitteena on aina tuottavuuden ja tehokkuuden parantaminen. Valmennustrion visiona on jättää suomalaisiin työyhteisöihin jälki, joka näkyy ainutlaatuisena kilpailuetuna henkilöstön työhyvinvoinnin kautta.

PALVELUT LIIKETOIMINNAN
KEHITTÄMISEEN JA MITTAAMISEEN

Kehittämisohjelmat

Työyhteisön kehittämisohjelmissamme määritellään aina tavoitteet ja mittarit, joiden vaikuttavuutta seurataan koko hankkeen ajan. Ohjelmiin osallistuvat johto, esimiehet ja henkilöstö. Tavoitteena on tehostaa organisaation toimintaa, parantaa tulosta ja saavuttaa ylivoimaista kilpailuetua.

Valmennukset ja koulutukset

Tarjoamme myös lyhempiä valmennuksia ja koulutuksia, joiden kesto on muutamasta tunnista kuukausiin. Niiden sisällöt suunnitellaan työyhteisön täsmällisiin tarpeisiin, joiden kartoittamisessa voidaan hyödyntää tutkimusta.

Tutkimukset ja kyselyt

Tutkimuksilla autamme organisaatiota rakentamaan menestystä ja kehittämään toimintaansa. Ne tarjoavat menestymisen kannalta ratkaisevaa tietoa mm. henkilöstön, asiakassuhteiden ja brändin kehittämiseen.

AJANKOHTAISTA

 

Uusi aika on jo täällä – kehitä johtamisen tapojasi!

Rohkea hybridijohtaminen -valmennuksessa rakennetaan ratkaisuja muuttuneisiin olosuhteisiin, kehitetään muutosjohtamisen ja valmentavan esimiehen taitoja, lisätään esimiesten työhyvinvointia ja jaksamista sekä etäjohtamisen taitoja. Valmennus antaa käyttöösi työkalupakin, jolla varmistat oman työyhteisösi siirtymisen lähi- ja etätyön yhdistävään toimintamalliin. Tunnista omat johtamisen roolisi ja vie tiimisi vahvassa toimintavalmiudessa uuteen aikaan.

TYÖHYVINVOINTIA JA MENESTYSTÄ LUOMASSA – BLOGI

Luovuus Vapautuu Liikkumalla

Luovuus vapautuu liikkumalla

Liikkuminen on aina kuulunut omaan elämääni. Edesmennyt isämme paljasti aikuistuttuamme, että minun…

Palautedialogin Avulla Sekä Palautteen Antaja Että Saaja Oppivat

Myönteinen palautekulttuuri

Kirkon palvelukeskuksessa käynnistettiin alkuvuodesta 2021 itseohjautuvuuden ja valmentavan johtajuuden kehittämishanke. Hankkeessa lähdimme…

Akkuja Kannattaa Ladata

Latautuivatko akut kesälomalla?

Sähkö ja sähkön lataaminen ovat kesän ennätyshelteiden ohella olleet ajankohtaisia keskusteluaiheita. Ilmastonmuutoksesta…

Kuvassa Ranta Ja Rantapyyhkeen Päällä Lääppäri. Pystytkö Sinä Laskeutumaan Lomalle Helposti Vai Jatkuuko Suorittaminen Lomallakin?

Millainen lomalle jäämisen rituaalisi on?

Kesälomat lähenevät ja kohta moni pääsee nauttimaan vapaasta ja palautumaan kevään töistä.…

Vahvuuksista Voimaa

Vahvuuksista voimaa

Työssäni pääsen keskustelemaan asiakkaiden kanssa heille merkityksellisistä asioista ja löytämään yhdessä keinoja…

Esimies – kaiva ”lumilapio” esiin

Sää muuttui taas heittämällä. Lähikatujen auringonpaisteen sulattamat tienpinnat ja reilusti plussan puolelle…

Muutosagenttihanke – organisaation uusi tapa johtaa muutoksia esimiesten ja henkilöstön vahvalla tuella

ASIAKASTARINAT

Anne Valli, Gugguu COO profiilikuva

Bränditutkimuksella hyvä kuva onnistumisista ja kehittämiskohteista

Valmennustrion kanssa työskentely on helppoa ja tehokasta. Valmennustrion toteuttaman bränditutkimuksen avulla Gugguu Oy sai hyvän kokonaiskuvan oman brändinsä tilanteesta.
Lue Lisää
Asiakasreferenssi prosessikehitysvalmennus

Kehittämistyötä asiakasorganisaation ehdoilla

Oulun evankelis-luterilainen seurakuntayhtymä sai Valmennustrion avulla selkiytettyä laajan organisaationsa prosesseja ja parannettua asiakaspalvelua.
Lue Lisää
Maria Puotiniemi

Isoissa muutoksissa esimiehet tarvitsevat tukea

POP muutoksen tuki -hanke sai Valmennustrion kanssa yhdessä toteutetusta kyselystä hyviä eväitä hankkeen toiminnan ja koulutusten sisältöjen suunnitteluun.
Lue Lisää
Katri Nickels

Valmennuksesta varmuutta esimiestyöhön

Stockmannin valokuvausstudion tiimiesimiehet saivat Valmennustrion valmennuksesta toimivia neuvoja ja varmuutta omaan työhönsä.
Lue Lisää

MENESTYKSEN TEKIJÄT

Virpi Ilmakangas
VIRPI ILMAKANGAS
yritysvalmentaja, työnohjaaja
Virpi on työskennellyt viestinnän, vuorovaikutuksen, laadun ja prosessien sekä työyhteisöjen kehittäjänä yli 20 vuotta. Hänen pääosaamisalueet muutostukihankkeet ja kehittämisprosessit. Lue lisää.
Ota yhteyttä: 050 917 9977
[email protected]
Jaana Turunen
JAANA TURUNEN
yritysvalmentaja, työnohjaaja
Jaanalla on pitkä kokemus yritysvalmentajana ja työyhteisöjen kehittäjänä. Hänen pääosaamisalueensa ovat organisaatioiden kehittämisprosessit. Lue lisää.
Ota yhteyttä: 040 742 6292
[email protected]
Jonna Jantunen
JONNA JANTUNEN
toimitusjohtaja, yritysvalmentaja
Jonna on toiminut liiketoiminnan kehittämisen ja tutkimustyön asiantuntijana. Hänen pääosaamisalueensa ovat tutkimusten toteuttaminen ja niiden avulla toteutettavat kehittämisprosessit. Lue lisää.
Ota yhteyttä: 040 830 5159
[email protected]
MERJA TAKAMÄKI
yritysvalmentaja
Merja on toiminut business controllerina ja liiketoiminnan kehittäjänä 15 vuotta. Viimeiset vuodet hän on keskittynyt valmentamaan itsensä johtamista ja vuorovaikutustaitoja. Hänen pääosaamisalueensa ovat työyhteisötaidot. Lue lisää.
Ota yhteyttä: 050 529 9343
[email protected]
JENNI HARJU
yritysvalmentaja, työnohjaaja
Jenni on toiminut työyhteisöjen kehittäjänä yli 10 vuotta. Hänen pääosaamisalueensa ovat organisaatioiden kehittämisprosessien toteuttaminen, laadun ja prosessien kehittäminen sekä työnohjaukset. Lue lisää.
Ota yhteyttä: 040 5751 071
[email protected]
JUHA KOJONEN
yritysvalmentaja
Juha on toiminut kansainvälisessä liiketoiminnassa projekti- ja myyntijohtamisessa yli 15 vuotta. Hänen pääosaamisalueensa ovat johdon ja esimiesten valmentaminen, positiivisten muutoksien läpivienti ja liiketoiminnan kehittäminen. Lue lisää.
Ota yhteyttä: 040 5403 295
[email protected]
Back To Top